avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... Lichidare firma
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

Lichidare firma

va rog sa ma ajutati cu un sfat.Am fost la ANAF sa mi se dea certificat de neurmarire fiscala cu balanta si mi s-a spus ca pana nu scap de stocul de marfuri nu-mi poate da certificatul; dar nu mi se pare normal pt ca eu de 1 an siceva n-am mai vandut nimic si mai am marfa care mi-a expirat .Ce pot face cu marfa ca sa inchid SRL-ul?

Alte discuții în legătură

Stoc de marfa la pfa radiat din oficiu de onrc ROMANLOREDAN ROMANLOREDAN Un PFA radiat din oficiu de catre ONRC la data de 18.03.2019 are stoc de marfa, ba mai mult a mai si vandut din stoc cateva zile pana a aflat de radiere. ... (vezi toată discuția)
Cum sa lichidez firma daca nu mai am nici un act al firmei? ion719797 ion719797 buna. am si eu o problema. Eu, de fapt sotia mea a detinut un srl care si-a incetat activitatea in urma cu aprox.4 ani, Ea era administrator statutar si mai ... (vezi toată discuția)
Pfa-comert cu amanuntul-stoc de marfa-calcul impozit ContSters27400 ContSters27400 Buna ziua, Am mare nevoie de ajutor. Sunt PFA cu activitate principala comert cu amanuntul. Eu am gandit calculul impozitului pe venit astfel: Anul N - ... (vezi toată discuția)