avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 589 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... contract de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

contract de munca

Buna seara! Va rog sa ma ajutati in urmatoarea speta. Am avut o discutie despre angajare cu un patron in care el a precizat ce salar si atributiuni voi avea, am fost deacord cu conditiile astfel ca el a zis sa ii las actele pentru a face contractul de munca urmand sa il semnam ulterior. Cand ne-am reantalnit in contract era precizat alt salar si program. Nu am mai semnat ! Acum el ma ameninta ca a inregisrtat contractul (fara semnatura mea_?) si ca imi va desface contractul disciplinar. Intrebarea este daca este posibil sa inregistrezi un contract fara semnatura celor doua parti? si daca da ce am de facut?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:51, 18 Februarie 2015
Este posibil asa ceva, chiar daca nu este si corect.

II puteti explica acelui angajator urmatoarele :
- nu are ce inceta, intrucat c.i.m. nu este valabil
- amenintarea este o fapta care se poate pedepsi penal
- transmiterea de date eronate in REVISAL este contraventie , sens in care puteti sesiza ITM-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme revisal licamirela licamirela Sant o societate comerciala, am angajat pe post un jurist cu atributiuni resurse umane, cu calificare in domeniu, dar nu a lucrat doar 2 luni timp in care a ... (vezi toată discuția)
Contract individual de munca user123456 user123456 M-am angajat in 29 mai la o firma, am dus toate actele necesare, dar nu am semnat nici un contract de munca. De la firma mi se spune ca am un contract pe ... (vezi toată discuția)