avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Furt identitate, amenda in Germania pe numele meu fara ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Furt identitate, amenda in Germania pe numele meu fara sa fi fost acolo

Buna ziua! Sunt acuzat ca in data de 5.07 2014 ora 18:49 precum ca pe teritoriul Germania , am condus pe autostrada A61, conform Heuchelheim FR Speeyer, ca am intrecut limita de viteza pe 3 autobande din care rezulta si martori imi spune , camera de luat vederi din autobandele respective , ca eu sunt autorul. Mi-a fost intocmita o amenda de 148,48 euro. Nu sunt autorul acestei fapte, firma care ma acuzat ar trebui sa-si i-a raspunderea pentru acuzatiile destainuite. Nu am fost in Germania , nu am condus , nu am cumparat , nu am instrainat sub nici o forma, legala sau ilegala, un autovehicul sa imi traga identitatea mea la raspundere.
Sunt la a3-a contestatie si ei nu vor sa imi ia in considerare nici o contestatie din acestea si ma gasesc vinovat .Ca urmare am primit ca un numar de dosar mi-a fost trimis la parchetul din Germania si mai departe nu stiu ce se va intampla.
Va rog frumos daca puteti sa ma informati cu privire la pasii pe care as putea sa-i urmez pentru a rezolva acest furt de identitate .
Multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: CountPorcula1987 , utilizator 19:45, 19 Februarie 2015
E o varianta ca masina dvs. sa fi fost clonata in Romania. Scrieti pe net (google) masini clonate. Cereti eventual de la granite (nu stiu serviciul) o dovada cum ca dvs. (caci pe masina nu puteti fi sigur si atunci vi se va cere sa comunicati cine a condus) nu ati parasit tara.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ultraj si încălcare periculoasă a legii de circulație(par. 315b.stgb) Octav99 Octav99 Buna seara, în data de 15.02.2019,ma aflam in germania si conduceam pe autostrada,cand pe niște lucrări din 3 benzi rămânea 2 care mergea înainte, am ... (vezi toată discuția)
Comunicare de la poliție pentru depășirea vitezei legale pe a2: autoturismul meu nu a fost în acel loc în data precizată, cum să răspund solicitării? elisah elisah Am primit o comunicare de la poliția autostrăzii a2 prin care mi se solicita transmiterea datelor de identificare ale persoanei care a condus autoturismul ... (vezi toată discuția)
Masina furata SimonValentin SimonValentin Buna ziua. In luna august am cumparat din targul Autovit Bucuresti un autovehicul marca Bmw de la o persoana privata fara sa stiu ca acesta este furat din ... (vezi toată discuția)