avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 582 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Relatia dintre un major si o minora
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Relatia dintre un major si o minora

Buna ziua, eu am 16 ani iar prietenul meu are 19. Părinții mei nu sunt de acord cu relatia noastra in nici un fel. Si spun ca daca ne vad impreuna il va fa la politie. Poate sa pateasca ceva? Nu am intretinut nici un fel de relatie sexuala si nici nu am incercat sa fugim sau alte lucruri.
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:18, 19 Februarie 2015
Nu are ce sa faca la politie, se va duce degeaba. Prietenul nu are ce sa pateasca pt ca nu e infractiune sa se intalneasca cu dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prietena minora mutata la iubit y0_luigi88 y0_luigi88 Buna seara as dori si eu un raspun la problema mea :Prietena mea are varsta de 16 ani si 2 luni si problema este urmatoare ea este tratata acasa un pik cam ... (vezi toată discuția)
Vrea sa plece de acasa amy02 amy02 Buna am o prietena care vrea sa plece de acasa are 16 si vrea sa se duca la prietnul ai acasa care este tot minor vor sta cu parinti lui .Deci ce poate pati ... (vezi toată discuția)
Corupere de minori aculin aculin ce mi se poate intampla daca am intretinut relati sexuale cu o fata doar ca baiatul are 16 ani si fata 13 si parinti acesteia a declarat ca am corupto dar am ... (vezi toată discuția)