avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... DEZBATERE SUCCESORALĂ
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

DEZBATERE SUCCESORALĂ

Cum se procedează în situaţia în care unul dintre moştenitori refuză să se prezinte la notriat pentru efectuarea dezbaterii succesorale ?
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 09:17, 19 Februarie 2015
Trebuie citat si anuntat ca are loc dezbaterea succesiunii, iar daca refuza (din cate am intalnit si citit) se considera ca refuza mostenirea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune cris87 cris87 buna ziua, trebuie sa facem o succesiune dupa bunici iar una dintre cele 7 persoane implicate in succesiune nu este de acord. care sunt demersurile pentru ... (vezi toată discuția)
Dezbatere mostenire 2010 nicole_tdnl nicole_tdnl Buna ziua. As avea cateva nelamuriri legate de dezbaterea succesiunii in urma mortii bunicii. Citatia pentru invitarea la dezbaterea mostenirii vine la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! ce se intampla daca mama mea nu se prezinta la notar ... Daniela2275 Daniela2275 Buna ziua! Ce se intampla daca mama mea nu se prezinta la notar in cazul dezbaterii mostenirii unei surori decedate recent?Isi pierde calitatea de ... (vezi toată discuția)