avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 984 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Extindere gradina
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Extindere gradina

Buna ziua,
Va rog sa ma ajutati cu un sfat in urmatoarea problema:
Am cumparat un teren in suprafata de 500 mp. pe care am construit o casa.Suprafata de teren imprejmuita pe care am luat-o in posesie este in realitate de 700 mp. As dori sa intru in legalitate cu privire la diferenta de 200 mp.gasiti in plus. M-am interesat cu privire la situatia acestui teren si se pare ca este un teren care nu a fost revendicat.Ce pot sa fac in acest sens?
Multumesc

Alte discuții în legătură

Posesie teren iozefinab iozefinab Buna ziua, Parintii mei au construit o casa in anul 1996, avand un teren proprietate in acte, de 1000 mp. In realitate insa, suprafata totala este de 1200 ... (vezi toată discuția)
Teren in plus la masuratori mih4y mih4y buna ziua ce se poate intampla daca in urma masuratorilor topografice iese teren in plus ? mentionez ca pe actul de proprietate este trecuta o suprafata de ... (vezi toată discuția)
Acte proprietate Dima Mihaela Dima Mihaela Buna seara. Va rog sa-mi spuneti si mie ce se poate face in urmatorul caz : timp de 34 de ani bunicii mei au folosit un teren din care pe 500 mp au avut ... (vezi toată discuția)