avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1083 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Concediu fara plata pentru studii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Concediu fara plata pentru studii

Am avut angajata o invatatoare titulara din 01.09.2009,a lucrat o luna dupa care a solicitat concediu fara plata pentru studii,beneficiind de 2 ani si 11 luni concediu fara plata,dupa care si-a dat demisia.Intrebarea mea este daca acest concediu fara plata pentru studii i se considera vechime in munca.

Alte discuții în legătură

Transe vechime iliutaana iliutaana as vrea sa ma ajutati sa-mi stabilesc transa de vechime. mentionez ca lucrez in educatie incepand cu anul 2000. in per 2000/2001 am lucrat la catedra, in ... (vezi toată discuția)
Bună ziua! sunt profesor titular cu 26 de ani şi jumătate ... lenuta_topala lenuta_topala Bună ziua! Sunt profesor titular cu 26 de ani şi jumătate vechime şi am fost în concediu fără plată un an şi jumătate (februarie 2019- august 2020). ... (vezi toată discuția)
Acte angajare simo888 simo888 Buna ziua, Am primit o oferta de angajare, la care mi s-a solicitat: - adeverinta de vechime pentru perioada lucrata necompletata in carnetul de munca de ... (vezi toată discuția)