avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1074 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Inregistrari contabile - executor judecatoresc
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Inregistrari contabile - executor judecatoresc

Buna ziua,

Va rog sa ma ajutati cu o monografie contabila pentru inregistrarea unei popriri asupra conturilor de catre un birou executor judecatoresc...., a unei prestatii periodice catre un fost salariat stabilita pe cale judecatoreasca, onorariu judecatoresc, contravaloare taxa judiciara de timbru, onorariu expert, onorariu de avocat. Ma intereseaza in ce conturi se inregistreaza cele amintite mai sus?
Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Cheltuieli executare silita carabela_anca carabela_anca Avem un client care ne-a furnizat un cec fara acoperire. Pentru declansarea procedurii de executare silita a acestuia, firma noastra a apelat la un avocat. S-a ... (vezi toată discuția)
Cum procedez kywy kywy ce trebuie sa fac pentru a-mi recupera cheltuielile de judecata? (vezi toată discuția)
Onorariu de avocat prin executor judecatoresc est est buna seara, am o rugaminte la cei care ma pot lamuri in problema in care ma aflu.... am caliatatea de debitoare intr-un dosar executional. In urma sentintei ... (vezi toată discuția)