avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Impozit , respectiv CAS
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Impozit , respectiv CAS

Sunt interesat de urmatoarea problema, am castiguri constante la pariurile sportive offline, sume lunare de 5000-10000 lei.
Intrebarea este la acesti bani imi v-a veni acasa sa platesc CAS, apoi acel impozit de 16% intra in vigoare la sfarsitul anului cumuland toate castigurile din an si daca depasesc 15000 de euro la un anumit organizator de jocuri, voi plati diferenta?? astept raspuns, multumesc.
Ultima modificare: Joi, 19 Februarie 2015
brailabr, utilizator

Alte discuții în legătură

Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)
Dovada venituri din pariuri pentru banca dumitrascupaul dumitrascupaul Am depasit recent un anumit plafon al bancii si am fost chemat sa depun o declaratie in legatura cu provenienta banilor. Acolo mi s-a recomandat sa atasez si o ... (vezi toată discuția)
Contabilitate casa de pariuri sportive LegalMM LegalMM Buna ziua, O societate B are incheiat un contract de participatiune cu o alta societate A , obiectul contractului fiind pariurile sportive. Societatea B ... (vezi toată discuția)