avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Plata pensie alimentară
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Plata pensie alimentară

Buna seara,
In momentul de față obțin următoarele venituri : salariu fix, bonus de performanță, bonuri de masă și diverse câștiguri ocazionale din pariuri sportive. In sentința de divorț scrie că trebuie să achit 1/3 din "venitul net obținut". Având în vedere castigurile obținute, întrebarea mea este:
Din ce trebuie să plătesc 33,34%, (1/3) ?
Din toate veniturile nete cumulate obținute lunar. Nu și din jocurile de noroc.
Și din contravaloarea bonurilor de masă ?
La fel este și situația mea. Mai câștig câteodată la pariuri sportive. Deci acel câștig nu intra la venit ?

Dapix a scris:

Din toate veniturile nete cumulate obținute lunar. Nu și din jocurile de noroc.

Nu.
Mulțumesc. Mi-a băgat un prost în cap că trebuie să plătesc și am intrat în panica. Asta înseamnă că noi cei care plătim pensie alimentară sa nu jucam niciodată jocuri de noroc...

Dapix a scris:

Nu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intelesul corect al expresiei "1/6 din veniturile nete şi permanente cu caracter de continuitate" AdrianSA AdrianSA Buna ziua, Care este intelesul corect al expresiei ,,1/6 din veniturile nete şi permanente cu caracter de continuitate\'\' pentru pensia de intretinere a ... (vezi toată discuția)
Pensie alimentara pariuri andreiionel andreiionel De foarte multi ani platesc pensie alimentara si nu am intaziat niciodata. De ceva timp mai joc la pariuri si castig cam la 2-3 luni. In hotărâre scrie ca ... (vezi toată discuția)
Esti obligat sa platesti impozit pe poker online pokermania pokermania As dorii sa stiu daca sunt obligat sa platesc vreun impozit pe castigurile realizate din poker online (pe internet). Tin sa mentionez ca toate camerele de ... (vezi toată discuția)