avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 969 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Dovada venituri din pariuri pentru banca
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Dovada venituri din pariuri pentru banca

Am depasit recent un anumit plafon al bancii si am fost chemat sa depun o declaratie in legatura cu provenienta banilor. Acolo mi s-a recomandat sa atasez si o dovada, preferabil care atesta platile facute de catre casa de pariuri. Problema este ca acea casa de pariuri la castiguri nu a eliberat nici o chitanta la plata castigurilor. Mentionez ca este vorba de o casa offline, nu pe internet. Am fost la acea casa de pariuri, dar au spus ca procedura lor nu implica emiterea unui bon pentru plata castigurilor ci doar pentru incasare. Ce pot face in acest caz? Pot avea probleme cu oficiul pentru spalarea banilor daca banca raporteaza ceva suspect? Declaratiile anaf pentru castigurile din pariuri offline nu sunt necesare, impozitarea se face la sursa. Nu vreau sa fiu in ilegalitate. Pareri?
Cel mai recent răspuns: ion_cristian73 , utilizator 01:53, 7 Martie 2016
parerea mea:

1) pe viitor sa faci copii XEROX la biletele castigatoare ca sa fie dovada ca ai castigat.
2) la banca la sume mai mici sub 10 000 lei poti face declaratie ca ai castigat din pariuri, si de la casa de pariuri poti cere o adeverinta din care sa rezulte ce castiguri aproximative ai avut.

din cate stiu si la cazinouri, sali de jocuri nu primesti chitanta pentru sumele castigate.

acum ai si tu grija despre ce sume este vorba. daca sunt sume mari peste 10 000 EURO ar trebui sa te blindezi cu hartii si totul sa fie legal.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit pe câștigurile din pariuri sportive online horatyus horatyus Bună ziua, Sunt nou pe acest forum și nu știu dacă acest subiect a mai fost discutat sau nu și prin urmare am să rog pe cineva să îmi ... (vezi toată discuția)
Impozit , respectiv cas brailabr brailabr Sunt interesat de urmatoarea problema, am castiguri constante la pariurile sportive offline, sume lunare de 5000-10000 lei. Intrebarea este la acesti bani imi ... (vezi toată discuția)
Notificare privind depunerea declaratiei de venit kanai kanai Buna ziua, am primit o astfel de notificare de la ANAF acum aproximativ o saptamana, si nemaiavand de-a face cu fiscul, nu stiu cum sa abordez ... (vezi toată discuția)