Buna ziua !
Am nevoie de sfaturi si de lamuriri de la persoane care stiu ca pot da raspunsuri reale.
Sunt casatorita de 8 ani, avem un copil de 7 ani si locuim la parintii mei.
Primii 3 ani de casnicie au fost asa cum mi-am dorit.
Dupa acesti 3 ani s-au instalat din ce in ce mai mult certuri, insulte, agresiuni verbale, chiar si fizice de cateva ori. Bine, nu snopita, dar cate o palma, imbrancituri, tras de haine.
Am avut o prima tentativa de divort, cu toate demersurile la judecatorie, dar pana la prima infatisare ne-am impacat. N-a durat mult pana cand tensiunea a revenit si am mai tinut-o asa pana cand dupa alti 2 ani de la impacare iar ne-am despartit, dar fara demersuri pt divort. De data aceasta am stat separati aproape 1 an si i-ar ne-am impacat. La fiecare impacare lucrurile au luat-o razna tot mai mult.
Si pt ca locuim cu parintii mei, clar sunt probleme. Ai mei intervin intre noi si de cele mai multe ori, in favoarea lui. Nu mai rezist tensiunii, simt ca nu mai am loc in casa. Totusi, parintii mi-au spus clar ca daca ma gandesc la o alta despartire, cea care va pleca voi fi eu. Deci, nu mai am pe nimeni langa mine. Decat copilul.
Ma tot gandesc de ceva timp sa fug de acasa si un singur lucru ma sperie. Daca fug cu copilul, ce mi se poate intampla dpdv legal ? Ma pot da in urmarire, ma pot acuza de rapire si parasirea domiciliului ? Imi pot lua copilul ?
Vreau sa-mi incep o viata noua, doar eu si copilul, departe, in alt judet, unde sa-mi caut o locuinta pt inchiriere, un servici si o scoala pt copil.
Cel mai recent răspuns:
mirebire , utilizator
09:38, 20 Februarie 2015