avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1066 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Bună, sunt căsătorită, am un copil de 14 ani și ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Bună, sunt căsătorită, am un copil de 14 ani și vreau să ...

Bună sunt căsătorită am un copil de 14 ani și vreau să divorțez de soțul meu . Domiciliu meu și al copilului este la el casa fiind înainte de căsătorie.Instanta poate lua copilul și să-l de-a tatălui având în vedere că eu nu am o casa și va trebui sa stau cu chirie și mai am și un credit făcut.Copilul nu dorește să locuiască cu el pt că el niciodată nu și-a arătat afecțiunea fata de el este dur și exigent.Am vreo șansă să rămână copilul la mine ? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Natada , utilizator 20:07, 31 Decembrie 2023
Nu contează ca nu aveti proprietate, ci conteaza daca interesul copilului e sa locuiasca cu dvs. Copilul va fi ascultat și el. Nu vor fi probleme. Cred ca e mai bine sa va mutati din vreme ca să se facă ancheta sociala acolo unde va locui copilul.
Nu trebuie sa aveți o locuință proprietate personala pentru ca domiciliul copilului sa fie stabilit la dvs. Puteți locui la părinții dvs, cu chirie etc, esențial este sa aveți un spațiu decent în care sa locuiti cu copilul.
Contactați în avocat sa va sprijine în acest demers și sa discutați în detaliu toate aspectele.
Mulțumesc frumos pt răspunsuri și va urez un an liniștit și sănătate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie copil dragan oana dragan oana buna ziua!sunt o femeie de 34 de ani,casatorita si cu o fetita de 5 ani, aflata intr-o situatie trista.cu sotul nu ma mai inteleg deloc pentru ca nu ma mai ... (vezi toată discuția)
Custodie bebe 2 luni VeronicaRaisa VeronicaRaisa Eu si concubinul meu stam in acelasi imobil.Imobilul este pe numele lui.Eu nu am mutație facuta pe adresa lui.Insa împreună avem o fetita de 2 luni.Vrem sa ... (vezi toată discuția)
Divort cu minor Amal29 Amal29 Buna seara! Doresc sa divortez de sotul meu,avem un copil de 1 an si jumatate si dupa divort,sotul si familia lui vrea ca eu sa imi schimb domiciliul din ... (vezi toată discuția)