avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 294 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Preschimbare Permis de conducere stăin
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Preschimbare Permis de conducere stăin

Bună ziua.

În ce cazuri este obligatorie preschimbarea permisului străin în unul românesc?
Dacă nu am reședință în România, pot circula cu cel străin?
Cel mai recent răspuns: Justitiarul711 , utilizator 20:51, 2 Aprilie 2015
Sunteti cetatean roman?
Da, cetățenie redobândita, permis vechi din Republica Moldova, nu sunt rezident în România.
Daca aveti domiciliul in Romania mergeti cu :
*fisa detinatorului de permis de conducere completata prin dactilografiere, cu fotografia atasata il locul special dedicat, semnata si cu timbrul primit odata cu fotografiile lipit pe verso.
*chitanta care face dovada platii contravalorii permisului de conducere achitata la CEC, BCR sau BRD.
*copie dupa permisul de conducere.
*copie dupa actul de identitate.
*fisa medicala avizata de catre organele competente
*permisul de conducere vechi.
Ultima modificare: Joi, 2 Aprilie 2015
Justitiarul711, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis victor_visarion victor_visarion B .ziua,sint cetatean al R. Moldova , de curind am primit cetateniea Romana. Vreu sami schimb permisul de conducere. -ce acte imi trebuesc -unde trebue sa ... (vezi toată discuția)
Refacerea permisului de conducere rox_ann07 rox_ann07 mi-am pierdut permisul de conducere...ce acte imi sunt necesare pentru a-mi face un altul? (vezi toată discuția)
Schimbare de permis de conducere dantisstefan dantisstefan buna ziua!Am un prieten care a obtinut permis de conducere in italia si acum doreste sa isi schimbe permisul italian in permis romanesc.Ce acte ii trebuiesc. ... (vezi toată discuția)