avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... refacerea permisului de conducere
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

refacerea permisului de conducere

mi-am pierdut permisul de conducere...ce acte imi sunt necesare pentru a-mi face un altul?
Cel mai recent răspuns: rox_ann07 , utilizator 11:23, 1 Februarie 2010
Buna ziua !
Acte necesare pentru eliberarea unui nou permis de conducere in cazul pierderii:
- fisa detinatorului permisului de conducere completata prin dactilografiere avand aplicata fotografia si semnatura detinatorului la locul prevazut, iar pe verso se aplica timbrul eliberat odata cu fotografiile;
- chitanta reprezentand contravaloarea permisului de conducere (CEC, BCR, BRD);
- declaratia de pierdere inregistrata la cea mai apropiata unitate de politie;
- chitanta de confirmare a pierderii permisului de conducere de la Monitorul Oficial;
- copie act de identitate;
- fisa medicala avizata de policlinica de specialitate numai daca viza medicala din anexa permisului de conducere lipseste sau este expirata;
- declaratie de pierdere si adresa pentru Monitorul Oficial (ambele sunt formulare tip si se gasesc la birourile de copiat acte). Aceste doua documente se inregistreaza la S.E.I.P. Compartimentul Regim Permise Auto si Certificate de Inmatriculare si, pe baza lor, se declara documentul nul in Monitorul Oficial, de unde se elibereaza o chitanta.
Cu stima !
dar am inteles ca nu se mai publica in monitorul oficial pierderea actelor decat dak am pierdut cartea de identitate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare permis de conducere stăin DinuCampai DinuCampai Bună ziua. În ce cazuri este obligatorie preschimbarea permisului străin în unul românesc? Dacă nu am reședință în România, pot circula cu cel ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis conducere inainte de termen popo_acas popo_acas Buna ziua , Permisul meu expira in 2016 , dar vreau sa il schimb acum . Problema care o am este ca nu vreau sa platesc taxa si la ghiseu cind ajung [este ... (vezi toată discuția)
Preschimbare permis auto bubutu2 bubutu2 Buna seara!Ce taxe,va rog, trebuie sa platesc si ce documente trebuie sa depun pentru eliberarea unui permis auto cu noua adresa de locuit?.Posed inca ... (vezi toată discuția)