Eu stiam ca suma care se poate compensa pe ordine de compensare nu poate fi mai mare de 10000 RON iar factura nu poate fi mai veche de 30 zile.
Mai sunt valabile aceste conditii?
Temei legal : og 77/1999, cu NORME METODOLOGICE din 23 august 1999 privind monitorizarea datoriilor nerambursate la scadenţă ale contribuabililor, persoane juridice, în vederea diminuării blocajului financiar şi a pierderilor din economie
Contribuabilii, persoane juridice, sunt obligaţi să se conecteze prin INTERNET sau să folosească suportul magnetic (dischete) pentru a transmite în baza de date a Institutului de Management şi Informatică datele privind plăţile restante mai vechi de 30 de zile, cu o valoare mai mare de 100 milioane lei.
Asa scrie in norme , in ordonanta s-a abrogat acel plafon de 100 mil lei vechi, dar e vorba de suma minima .
Compensare
dena71
De la firma X am cumparat marfa, la randul meu eu i-am vandut niste mijloace fixe.
Am posibilitatea de a efectua compensatie? (vezi toată discuția)
Compensari
tasia
Va rog sa-mi spuneti procedura prin care se pot face compensari intre doua firme, daca suma de compensat este mai mare de 10000 lei si depaseste 30 de zile de ... (vezi toată discuția)