avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 797 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sediu social in apartament detinut prin uzufruct viager
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sediu social in apartament detinut prin uzufruct viager

am vandut imobilul format din mai multe apartamente ;pentru unul din ele am uzufruct viager ,notat in C.F.;
pot sa stabilesc sediu social pentru un S.R.L. -sunt asociat unic-in acest apartament?
trebuie sa fac un contract de comodat -cu durata cat viata mea?
Cel mai recent răspuns: Antoanela Geaman , Avocat 13:56, 21 Februarie 2015
depinde ce contine contractul cu uzufruct viager. in principiu da

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu social firma Irimia Tamara Irimia Tamara Stimati parteneri, Va supun atentiei urmatoarea speta: Posibilitatea stabilirea sediului social al unei firme-societate comerciala in urmatoarele ... (vezi toată discuția)
Sediu social srl Minodora Sorian Minodora Sorian Buna ziua. Un s.r.l. cu asociat unic cesioneaza toate partile sociale pe care le detine. Se opereaza la Registrul comertului aceasta modificare. Sediul social ... (vezi toată discuția)
Contractul de vanzare/cumparare cu uzufruct viager valeria28 valeria28 Daca parintii mei mi-au facut contract de v/c cu clauza de uzufruct viager si ulterior tatal a murit mai trebuie facuta succesiunea pt.apartament? Eu sunt ... (vezi toată discuția)