avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 408 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Informatii privind anii de contributie la pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Informatii privind anii de contributie la pensie

Cum pot afla numarul de ani in care am contribuit la plata contributiei pentru pensie?pot solicita acest lucru la Casa Judeteana de pensii?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 11:17, 22 Februarie 2015
Da se poate,contra cost la casa de pensii din orasul X,sau(si) va inregistrati pe situl casei de pensii respective si completati cererile necesare.O zi buna.
Nu aveti cum sa aflati asa ceva de la Casa de pensii.

Puteti doar solicita Casei de pensii eliberarea unei certificat de stagiu de cotizare incepand cu data de 01.04.2011 si pana in prezent.

Stagiul de cotizare se certifică asiguraţilor, din oficiu, o dată la 2 ani, de CNPP. Stagiul de cotizare se certifică şi la cererea asiguraţilor contra cost. Tariful serviciului respectiv este de 17 lei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Exista posibilitatea ca angajatorul sa opereze in carnetul de munca dar cas sa nu fie platita catre stat? ciprianSTOICA ciprianSTOICA exista posibilitatea ca in cartea de munca sa fie operat de catre angajator dar CAS sa nu fie platit catre stat?cum pot verifica?MULTUMESC (vezi toată discuția)
Articol lege/prevedere transmitere stagiu de cotizare niccu niccu Buna seara, Va rog: Care este articolul de lege sau prevederea care stipuleaza ca este datoria Casei Nationale de Pensii sa instiinteze asiguratul,la o ... (vezi toată discuția)
Confirmare stagiu de cotizare crystyna2000 crystyna2000 Am avut in trecut, un contract de munca pe o perioada de 4 ani si am aflat ulterior ca stagiul de cotizare a fost de numai 11 luni.Firma pentru care am lucrat ... (vezi toată discuția)