avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 436 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... Nerespectare Ordonanta de Urgenta 83-2014
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

Nerespectare Ordonanta de Urgenta 83-2014

Buna ziua!
Va rog sa ma ajutati cu privire la urmatorul articol:
OUG 83-2014
OUG 83-2014
Art. 37. - (1) in anii 2015 si 2016, personalul didactic auxiliar si nedidactic angajat in unitatile de invatamant preuniversitar de stat poate fi transferat intre unitatile de invatamant preuniversitar de stat, in cadrul aceleiasi unitati administrativ-teritoriale, intr-o functie pentru care sunt indeplinite conditiile specifice prevazute in fisa postului, cu acordul scris al angajatului transferat, la solicitarea conducatorului institutiei, cu aprobarea consiliului de administratie al fiecarui angajator, pe baza unei metodologii aprobate prin ordin al ministrului educatiei nationale
(2) Autoritatile administratiei publice locale au obligatia cuprinderii in bugetul local a sumelor destinate decontarii cheltuielilor pentru naveta la si de la locul de munca a cadrelor didactice si personalului didactic auxiliar din invatamantul preuniversitar de stat, din unitatile de invatamant special si din centrele judetene de resurse si asistenta educationala, care nu dispun de locuinta in localitatea unde au postul. Finantarea acestor cheltuieli se va face din veniturile proprii ale bugetelor locale si din sume defalcate din taxa pe valoarea adaugata pentru echilibrarea bugetelor locale

La punctul 2.) O primarie din Suceava nu vrea sa respecte aceasta ordonanta cu privire la decontarea navetei profesorilor .Imi puteti spune va rog daca ei incalca legea si ce se poate face?
Va multumesc

Alte discuții în legătură

Nerespectarea unei legi IoanStana IoanStana Sunt prof.titular la o școală de stat și fac naveta la aceasta institutie.Cu toate ca exista o lege pentru decontarea navetei pentru cadrele didactice ... (vezi toată discuția)
Deconare naveta inspectori scolari iulius62 iulius62 Buna ziua, Inspectoratul scolar judetean refuza decontarea navetei inspectorilor scolari ce fac naveta din localitatile de domiciliu la ISJ, desi inspectorii ... (vezi toată discuția)
Naveta cadre didactice kis.katalin kis.katalin Buna ziua, Am o cadre didactice care solicita decontarea navetei cu autoturism, respectiva 7,5 l benzina premium/100 km. Dar mentionez ca cadre didactice ... (vezi toată discuția)