avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 315 soluții astăzi

Marți, 15 aprilie, are loc evenimentul: Reges-Online - Care sunt noutățile și cum abordăm tranziția la noul registru de evidență a salariaților. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună seara! Sunt angajată în învățământ și nu ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună seara! Sunt angajată în învățământ și nu am primit ...

Bună seara! Sunt angajată în învățământ și nu am primit niciun ban pt decontarea navetei pe anul școlar curent deși știu că noi avem acest drept prin lege. Toate răspunsurile pe care le-am primit la nivel de unitate fac referire la faptul că autoritățile locale răspund de acest lucru. Domnul primar ne spune că primăria nu dispune de fonduri pentru acest decont. Suntem mai bine de 10 cadre didactice navetise. Cui ar trebui să ne adresăm? Vă mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 05:19, 5 Martie 2025
Decontarea navetei este reglementată de Normele metodologice aprobate prin H.G. nr. 569/2015, care includ proceduri clare pentru acoperirea cheltuielilor de transport.

Banii se asigură din bugetul de stat, potrivit legii.

Obligația decontării cheltuielilor de naveta revine angajatorului și administrației publice locale, care prevede și alocă în bugetul unităților de învățământ fondurile necesare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Deconare naveta inspectori scolari iulius62 iulius62 Buna ziua, Inspectoratul scolar judetean refuza decontarea navetei inspectorilor scolari ce fac naveta din localitatile de domiciliu la ISJ, desi inspectorii ... (vezi toată discuția)
Nerespectarea unei legi IoanStana IoanStana Sunt prof.titular la o școală de stat și fac naveta la aceasta institutie.Cu toate ca exista o lege pentru decontarea navetei pentru cadrele didactice ... (vezi toată discuția)
Nerespectare ordonanta de urgenta 83-2014 cataleata cataleata Buna ziua! Va rog sa ma ajutati cu privire la urmatorul articol: OUG 83-2014 OUG 83-2014 Art. 37. - (1) in anii 2015 si 2016, personalul didactic auxiliar ... (vezi toată discuția)