Buna sera,
Am un PFA ,profesii libere si am incheiat un contract de prestari servicii cu un
alt PFA in acelasi domeniu-stomatologie-pentru a efectua lucrari de ortodontie
in cabinetul meu si nu stim ce documente trebuiesc intocmite de catre o parte
si ce documente se emit de cealalta parte.Am intrebat mai multe persoane si
fiecare are alta parere si noi vrem un raspuns autorizat.
Va multumim.
Ar trebui sa definiti clar ce sunteti dvs. (stomatolog sau tehnician) si ce este partea cealalta, in plus in ce consta contractul incheiat (adica obiectul contractului - folosire spatiu, servicii de tehnica dentara, ce fel de contract este)?
In cazul acesta este un banal contract de furnizare (prestari servicii ortodontie probabil) prin care medicul ortodont presteaza (emite factura si chitanta), iar dvs. il platiti (in numele clientilor presupun) pentru serviciile facute.
Webinar: Fiscalitate și digitalizare în 2025. Ce știm și ce urmează?
ACCA, cea mai mare asociație internațională în domeniul financiar-contabil, vă invită să participați la un eveniment gratuit destinat profesioniștilor care doresc să afle cele mai recente noutăți legate de sistemul fiscal din România.
În cadrul webinarului, care va avea loc pe 26 februarie la ora 10:00, Delia Cataramă, Tax Partner Viboal FindEx, va aborda principalele modificări fiscale aplicabile în 2025 companiilor, cu focus pe impactul asupra profitabilității și cash-flow-ului acestora.