avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Costuri inchidere SRL cu asociat unic, fara activitate ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Costuri inchidere SRL cu asociat unic, fara activitate de 4 ani

Am depus la finante bilantul contabil pe zero. Am depus la registrul comertului cererea de radiere. Vreau sa inchid srl-ul si lichidatorul mi-a cerut 1300 lei pentru ca nu se poate fara costuri. Cand l-am deschis nu mi-a spus nimeni ca o sa coste inchiderea.
Ultima modificare: Duminică, 22 Februarie 2015
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:15, 22 Februarie 2015
adrian1965 a scris:

Cand l-am deschis nu mi-a spus nimeni ca o sa coste inchiderea.

Nici cand se naste omul nu ne spune nimeni cat costa inmormantarea, insa este logic ca trebuie platit, asa si cu firmele astea, inmormantarea lor este mult mai scumpa decat facerea /nasterea lor, insa 1300 lei este un pret foarte bun, ma si mir ca ati gasit asa ieftin.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere srl csllngy csllngy Buna ziua Am un SRL infiintat in anul 2009, fiind asociat unic. Anul trecut, in 06.06.2010 am suspendat activitatea. Mentionez ca datorii nu am fata de ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli cu inchiderea sau supendarea firmei lavinia82 lavinia82 Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat in legatura cu inchiderea sau suspendarea firmei mele (SRL din 2004 fara activitate). Acesta firma este suspendata ... (vezi toată discuția)
Ce trebuie sa fac; sa inchid o firma sau sa o suspend simona_82 simona_82 BUNA ZIUA.AM O PROBLEMA NU STIU CE TREBUIE SA FAC ;SA INCHID FIRMA PE CARE O AM SAU SA -I SUSPEND ACCTIVITATEA PE 3 ANI........MENTIONEZ CA AM DEPUS DECLARATIA ... (vezi toată discuția)