avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 850 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Masterul, constituie vechime in specialitatea ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Masterul, constituie vechime in specialitatea studiilor ?

Lucrez de 7 ani ca bugetar, pe un post ce necesita studii medii, in aceasta perioada mi-am terminat facultatea in domeniu de specialitate si un master.
Toate posturile pe studii superioare care se scot la concurs in cadrul institutiei , din rea vointa sau alte interese, se scot pe gr. II, posturi ce necesita minim sase luni vechime in domeniul studiilor absolvite .
Ce lege i-mi permite sa particip si eu la concurs fiind din intern, si neavand cum sa-mi fac aceasta vechime in specialitate ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:26, 22 Februarie 2015
Vechime în specialitate nu aveţi ca urmare absolvirii masterului din moment ce nu aţi lucrat pe un post de specialitate pt studiile superioare absolvite.
Despre ce post ar fi vorba?
de consilier relatii cu publicul..
Masterul nu este vechime in specialitate , indiferent de ce post ocupati.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Participare la concurs din sursa interna teodoranf teodoranf Lucrez de 7 ani ca bugetar, pe un post ce necesita studii medii, in aceasta perioada mi-am terminat facultatea in domeniu de specialitate si un master. Toate ... (vezi toată discuția)
Incadrare conform studiilor magda2007 magda2007 Sunt asistent de igiena si sanatate publică în urma absolvirii unei scoli postliceale de specialitate , am 16 ani vechime in muncă in aceiaşi unitate, iar ... (vezi toată discuția)
Administratie publica c c Am absolvit facultatea de administratie publica in vara anului 2008, iar in primavara lui 2009 am obtinut prin concurs un post de functionar public intr-o ... (vezi toată discuția)