avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 774 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Participare la concurs din sursa interna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Participare la concurs din sursa interna

Lucrez de 7 ani ca bugetar, pe un post ce necesita studii medii, in aceasta perioada mi-am terminat facultatea in domeniu de specialitate si un master.
Toate posturile pe studii superioare care se scot la concurs in cadrul institutiei , din rea vointa sau alte interese, se scot pe gr. II, posturi ce necesita minim sase luni vechime in domeniul studiilor absolvite .
Ce lege i-mi permite sa particip si eu la concurs fiind din intern, si neavand cum sa-mi fac aceasta vechime in specialitate ?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:35, 22 Februarie 2015
Vedeti Legea 188/1999 si HG 611/2008 .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Masterul, constituie vechime in specialitatea studiilor ? ContSters43946 ContSters43946 Lucrez de 7 ani ca bugetar, pe un post ce necesita studii medii, in aceasta perioada mi-am terminat facultatea in domeniu de specialitate si un master. ... (vezi toată discuția)
Studii necesare pentru a detine functia de secretar al unei comune ContSters366526 ContSters366526 Am absolvit facultatea de zootehnie si urmez un master in administratie publica, pot detine functia de secretar al unei x comune?Mentionez ca momentan detin ... (vezi toată discuția)
Studii universitare de licenta cu diploma cerute la posturi bugetare 9lucia 9lucia am terminat Facultatea de stiinte politice si administrative Babes-Bolyai, 3 ani la zi si mi-am luat licenta. Sunt interesata daca studiile mele sunt bune sau ... (vezi toată discuția)