avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1060 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... depunere intampinare inainte de comunicarea actiunii ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

depunere intampinare inainte de comunicarea actiunii de catre instanta

Buna ziua! Spuneti-, va rog, se poate depune intampinare inainte de comunicarea actiunii si inscrisurilor de catre instanta? Mentionez ca vreau sa procedez astfel intrucat nu mai locuiesc la domiciliul indicat de reclamant si exista posibilitatea sa nu stiu exact momentul in care imi va pune instanta in vedere depunerea acesteia.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 19:57, 22 Februarie 2015
Va complicati,depuneti prin posta /registratura o adresa unde va puteti alege sa va fie comunicate actele procedurale.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Introducere actiune divort prin posta danielamoldovanu danielamoldovanu Buna ziua, Ma intereseaza daca pot trimite prin posta cererea de deschidere actiune divort si actele pe care le am sunt deajuns. Mentionez ca nu au rezultat ... (vezi toată discuția)
Modalitati legale de depunere a intampinarii pentru a preintampina acordarea unui termen pentru studiu. ContSters280604 ContSters280604 Am o sentinta favorabila iar paratii au facut recurs. Doresc sa -mi spuneti daca pot sa trimit recurentilor intampinarea la recurs prin posta pentru a nu cere ... (vezi toată discuția)
Actiune divort ContSters74221 ContSters74221 buna ziua! vreau sa ma ajutati in urmatoarea speta: sotia mea a intentat actiunea de divort fara sa ma anunte,eu fiind plecat la lucru in alta ... (vezi toată discuția)