avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1141 soluții astăzi

Miercuri, 29 ianuarie, are loc evenimentul: Noutăți fiscale 2025 din perspectivă contabilă: Sesiune cu Cristian Rapcencu. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Declaratie 392b la Anaf pentru pfa suspendata
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Declaratie 392b la Anaf pentru pfa suspendata

B:sorry:una ziua, sant persoana fizica ce desfasor activitati independente.In anul 2014 nu am prestat servicii si nici achizitii.Este nevoie sa depun declaratia 392B? In luna nov.2014 am suspendat activitatea si am depus la Anaf declaratiile 070 si 200.Ce alte declaratii mai trebuie sa depun in 2015 daca am suspendat activitatea? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:44, 27 Februarie 2015
d 392 nu se depune pe zero( nici nu va lasa sa o validati pe zero)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Situatii financiare anuale 2014 puicuta puicuta Va rog sa ma ajutati in legatura cu situatiile financiare anuale ce trebuie sa fie depuse de o Asociatie Casa de Ajutor reciproc a Pensionarilor. Mentionez ... (vezi toată discuția)
Declaratia 392 a/b Popu Popu Buna, se poate depune declaratia 392 A/B pentru 2015 sau trebuie modificat template-ul de pe site-ul ANAF (Versiunea PDF are setat implicit anul 2014)? A ... (vezi toată discuția)
Declaratii fiscale pentru profesii liberale Lentian Lentian Buna ziua, Am inceput in iulie 2013 activitate de mediere. Am depus la la ANAF declaratia de inregistrare fiscala 070 si declaratia privind venitul estimat ... (vezi toată discuția)