avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1177 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Nefiind o situatie singulara in localitatea ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Nefiind o situatie singulara in localitatea respectiva, consider ca a fost o practica josnica.....

D-le avocat,
Mama in varsta de 85 de ani, intimidata fiind de prezenta la dimiciliul ei a unor "persoane importante" (cumparatorul fiind directorul unde era locatia terenului, viitorul mandatar si notarul) - a incheiat un Antecontract.
Cumparatorul i-a impus mamei ca mandatar pe colegul lui, relatie care l-a determinat pe acesta sa nu incheie Contractul in forma autentica - dupa cum s-a angajat prin Procura Speciala
(ca s-o reprezinte in toate demersurile: proces verbal...titlu de proprietate...act autentic)
In acest Antecontract incheiat in 2005 nu sunt stipulate data si locul incheierii Actului autentic (aceasta data poate fi stabilita cand vor ei ..peste 20-100..de ani??) -timp in care cumparatorul foloseseste terenul refuzand sa achite impozitul a carui valoare se ridica in prezent la suma de 2200 lei (valoarea vanzarii pe care a primit-o mama a fost de 3900 lei)
Nefiind o situatie singulara in localitatea respectiva, consider ca a fost o practica josnica.....
Dupa decedul mamei eu, mostenitorul, trebuie sa rezolv aceasta situatie.
Cum o rezolv?
Recuperarea prejudiciului ...daune morale pentru bataia de joc??

Alte discuții în legătură

Contestare act de vanzare-cumparare de catre mostenitorul unei persoane de 85 de ani glicheria glicheria Cum pot demonstra ca vanzatorul - in varsta de 85 de ani - prezinta afectiuni psihice care au condus la diminuarea discernamantului ? ....situatie a condus ... (vezi toată discuția)
Antecontract de vanzare-cumparare in care s-a omis data pentru intocmirea actului autentic si cumparator necooperant. glicheria glicheria -Cumparatorul nu plateste impozitul si nu coopereaza (pe motiv ca nu este trecuta o data pentru incheierea actului autentic de Vanzare-Cumparare; -Cum putem ... (vezi toată discuția)
Promisiune de vanzare-cumparare lisav lisav Buna ziua, In anul 2007, mama mea a facut o promisiune de vanzare-cumparare ptr. o suprafata de teren intravilan, prin care se obliga sa incheie actul de ... (vezi toată discuția)