avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 673 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... certificat de mostenitor
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

certificat de mostenitor

pe ce baza sunt trecute proprietatile in certificatul de mostenitor?Vaintreb deoarece eu am un certificat de mostenitor in care sunt trecute casa si terenul aferent plus o suma de bani si vreau sa cumpar partea de mostenire a uneia dintre surori in act fiind trecuti mai multi mostenitori.Certificatul este emis in 1990
Cel mai recent răspuns: Cabinet Av. Irina Rosulescu , Avocat 14:58, 16 Iunie 2009
~ Conținut șters la cerere ~
Bunurile sunt trecute in certificatul mostenitor in baza a ce figureaza in masa succesorala ramasa de pe urma defunctului (adik daca defunctul a cumparat o casa, teren , are bani la banca pe numele lui, etc) acestea toate compun masa succesorala si se trec in certificatul de mostenitor emis la dezbaterea succesiunii defunctului.

Nu stiu in ce masura va ajuta ceste informatii intrucat pentru a cumpara partea surorii dumneavoastra nu aveti nevoie decat de un contract de vanzare-cumpararecu privire la cota indiviza a acesteia din imobilul respectiv si de acordul surorii, totul al notar
Ultima modificare: Marți, 16 Iunie 2009
Cabinet Av. Irina Rosulescu, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune doina99 doina99 Buna ziua! Daca 3 mostenitori detin un act de succesiune (o casa mostenita de la parinti) si doresc sa o modifice in favoarea unuia dintre ei ce posibilitati ... (vezi toată discuția)
Partajul suprafetelor ce nu sunt trecute in certificatul de mostenitor emyo emyo Buna ziua, M-ati putea indruma cu urmatoarea dilema? Se da un certificat de mostenitor \"A\" cu 3 mostenitori si o lista de bunuri ce fac parte din masa ... (vezi toată discuția)
Drept de mostenire de pe urma sorei Diana2000 Diana2000 Buna ziua, Doua surori au drept de mostenire, dupa tatal lor decedat, asupra unui teren extravilan ( sint mentionate pe Titlul de proprietate ca fiind ... (vezi toată discuția)