avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1045 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... De cand se decide dupa hotararea ICCJ privind ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

De cand se decide dupa hotararea ICCJ privind rovinieta?

Buna ziua, dupa cum stiti in data de 16.02.2015 ICCJ a hotarat ca toate PV de contraventie trebuie sa fie semnate si cu semnatura olografa nu doar electronica. Urmand ca pana la remedierea situatiei de catre CNADNR toate PV de contraventie care vor fi contestate pe acest motivi vor beneficia de nulitate absoluta. Decizia se aplica dupa publicarea in Monitorul Oficial si de ea beneficiaza doar procesele, apelurile, recursurile care vor fi inregistrate (nu am inteles posibil judecate) dupa data publicarii. Exact intr-o situatie de genul sunt eu. Am primit sentinta Hotararea in data de 09.02.15 , pot face apel in 30 de zile. Intrebarea mea este cand pot trimite actele pentru apel ca sa beneficiez de decizia ICCJ? In cat timp va intra in vigoare hot ICCJ (adica cat dureaza pana o publica in Monitorul Oficial)? Va multumesc pt raspunsuri.
In principiu dupa publicarea deciziei in M.O.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pv amenda rovinieta daca nu are semnatura olografa? olteanugeo olteanugeo Buna ziua, Tocmai ce am primit o recomandata cu un PV de constatare a contraventiei : amenda lipsa rovinieta. PV are doar o semnatura electronica si o ... (vezi toată discuția)
Decizia nr 6 din dosar nr.14/2014 zenitnove zenitnove Stie cineva in ce nr. din Monitorul Oficial s+a publicat....daca s+a publicat Deciyia nr 6 din dosar nr.14/2014pronuntata in sedinta din 16 februarie a ... (vezi toată discuția)
Pv rovinieta shanni shanni am primit in decurs de 3 ani si 1/2un numar de 8 Procese Verbale de contraventie pentru rovinieta . Le-am platit pe toate la momentul respectiv , ca si ... (vezi toată discuția)