avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 226 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Schimbare proprietar punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Schimbare proprietar punct de lucru

Buna ziua,

Ce solutie am pentru a nu reface procedurile de infiintare si autorizare a punctului de lucru in cazul in care actualul proprietar vinde acest spatiu unui nou proprietar. Viitorul proprietar vrea sa continue in acelasi spatiu colaborarea cu mine, nefiind obligat sa imi mut punctul de lucru.

In cazul meu infiintarea si autorizarea (ORC, DSP, MS, CAS) ar dura in jur de 6 saptamani, mult prea mult timp si bani in acelasi timp.

In actualele autorizatii nu am altceva trecut decat adresa punctului de lucru.

Exista o solutie la aceasta problema?
Va multumesc.
Ultima modificare: Luni, 23 Februarie 2015
emillius, utilizator
Cel mai recent răspuns: IONICA VADUVA , utilizator 09:31, 26 Februarie 2015
Ce nu integ eu este : doriti sau nu sa va desfasurati in contiunuarea activitatii la adresa respectiva??? schimbarea proprietarului in mod normal nu afecteaza contractul dumneavoastra deoarece vanzatorul este obligat sa instiinteze cumparatorul de existenta contractului de inchiriere, iar acesta din urma sa duca contractul la bun sfarsit in aceleasi conditii. Dupa expirarea contractului daca doriti sa prelungiti sau nu e alta poveste, schimbarea proprietarului nu va obliga sa faceti modificari asa cum a-ti scris dv. adica reautorizare , reinfiintare..... .
Vreau sa imi continui activitatea acolo. Viitorul proprietar este interesat sa raman in acel spatiu pentru ca vrea sa colaboram.
Nu ar exista o problema in cazul in care comodantul actual nu va mai fi proprietarul spatiului? Va fi nevoie sa fac un alt contract de comodat/inchiriere (sau orice alt document) cu viitorul proprietar fara a mai fi obligat sa imi reautorizez punctul de lucru?
Ultima modificare: Miercuri, 25 Februarie 2015
emillius, utilizator
nu are legatura autorizarea cu proprietarul din contract, atat timp cat contractul ese valabil punctul de lucru este valabil doar la expirare trebuie facut la REG COM prelungirea punctului de lucru conform noului contract.
Dv. sunteti autorizat nu proprietarul.
Succes.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infin?are cmi -stomatologie suziquatro suziquatro o situație mai dificilă , rog ajutor Sunt medic dentist care a lucrat doar angajat cu carte de muncă , dar mi-am gasit o clinica unde aș putea sa ... (vezi toată discuția)
Certificat constatator punct de lucru m_c_fast m_c_fast am 2 puncte de lucru cu contracte de anchiriere cu administratia pietelor...contractele au fost facute an 2008 ...problema este ca nu au fost scoase ... (vezi toată discuția)
Contract de comodat Any35 Any35 Bună ziua! Vreau să-mi deschid un pfa pentru a închiria un spațiu într-un salon, pentru manichiura. M-am înregistrat la Registrul comerțului și ... (vezi toată discuția)