avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 207 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale certificat constatator punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

certificat constatator punct de lucru

am 2 puncte de lucru cu contracte de anchiriere cu administratia pietelor...contractele au fost facute an 2008 ...problema este ca nu au fost scoase certificatele constatatoare pt punctele de lucru respective...antrebarea este daca se plateste o amenda [banuiesc ca era un termen an care trebuiau scoase]...si cat este amenda???
Cel mai recent răspuns: ELLABV , utilizator 09:31, 29 Noiembrie 2009
imi pare rau, dar nu stiu cat e amenda...:) Daca nu le-ati scos inca si ati scapat si fara amenda, deocamdata, ar fi bine sa va grabiti.
deci ca sa scot certificatele constatatoare tot o sa platesc o amenda...o modalitate de a scapa de ea ...[.fara aceea de a reface contractele de anchiriere cu data actuala ]...exista ????
...problema este ca nu au fost scoase certificatele constatatoare pt punctele de lucru respective...

Intrebarea dvs cred ca nu este pusa corect !
Inteleg ca nu ati inregistrat punctele de lucru la Registrul comertului pentru ca daca ati fi facut-o vi se eliberau automat si certificatele constatatoare.
Daca nu ati fost sanctionat pana acum e bine
Inregistrati punctele de lucru la Reg: Hotarare AGA + copii dupa contractele de inchiriere
Eu cred ca initiatorul discutiei se refera la amenda pe care ar putea sa o primesca pentru faptul ca nu a inregistrat mentiunea in termen de 15 zile de la adoptarea Hot. AGA de infiintare a punctelor de lucru.
Fapta este prevazuta in Legea 26/1990 si este prvazuta la art. 44 al.1 cuantumul amenzii fiind intre 50-500 lei
Bafta!
da...cred ca nu am pus eu antrebarea corect...deci..puncele de lucru le am din 2002..au fost anregistrate si la circa financiara si la registrul comertului [acea anexa]...contractul de anchiriere era facut cu o firma care le detinea ...an 2008 firma respectiva a pierdut spatiile respective ,aceste avand ca noi proprietari ADMINISTRATIA PIETELOR..am facut noile contracte cu administratia pietelor,dar autorizatiile erau valabile pana an 2009.[fiind vorba de aceleasi puncte de lucru]]..
acum expirand valabilitatea autorizatiilor a trebuit sa le refac, dar la administratia pietelor [de unde se elibereaza autorizatia]s-a cerut CERTIFICAT CONSTATATOR..si cum contractele de anchiriere au ca data 2008..[nu au valabilitate,acestea fiind vizate lunar]sant sigur ca la registrul comertului voi avea probleme ...

Alte discuții în legătură

Certificat constator pentru un chiosc(spatiu special amenajat) Crisacluj Crisacluj Buna ziua, am inchiriat un spatiu (este de fapt un chiosc special amenajat pentru activ. de comert).Initial contractul l-am incheiat pe pers. fizica. Pentru a ... (vezi toată discuția)
Autorizatie de la registrul comertului pentru functionare magazin valentina370 valentina370 Buna ziua, lamuriti-ma va rog si pe mine ce documente trebuie sa duc la Registrul Comertului Alexandria ca sa imi emita autorizatie de functionare pentru un ... (vezi toată discuția)
Prelungire valabilitate punct de lucru CLASOR CONSULT CLASOR CONSULT Pentru prelungirea valabilitatii punctului de lucru este necesara redactarea hotararii AGA si facut dosar pt depunere mentiuni sau este de ajuns sa depun ... (vezi toată discuția)