Am si eu o intrebare. Astazi mi-am dat demisia cu preaviz 15 zile.
Cand trebuie depusa demisia la Camera de Munca? In ziua in care s-a facut hartia de demisie sau dupa cele 15 zile de preaviz?
1. Decizia de incetare a CIM prin demisie se emite dupa scurgerea perioadei de preaviz.
2. S-ar putea ca in perioada de preaviz salariatul sa aiba concediu medical si atunci perioada de preaviz se prelungeste.
Daca demisia este data cu data de 14 iunie incetarea perioadei de preaviz este 30 iunie, nu? Iar decizia de incetare se face in data de 1 iulie si pana pe data de 7 iulie trebuie depusa la Camera de Munca? Si demisia si decizia de incetare se fac in 3 exemplare, nu?
Mai trebuie facute alte hartii dupa depunerea deciziei si demisiei? Dupa ce perioada de timp imi pot ridica Cartea de munca, care sa afla acum la Camera de Munca. Multumesc!
Decizia de incetare se face in 2 exemplare ... intr-adevar, in practica se intocmesc 3 exemplare de decizie.
Depinde de volumul de munca al inspectorului respectiv, de exemplu, la Bucuresti se ridica cam in 2-3 sapt carnetul de munca.
1. Asa este cum spuneti dvs. (mai putin demisia care nu se multiplica).
2. Nu se mai fac alte hartii (daca doriti nota de lichidare o cereti angajatorului).
3. Mergeti la ITM (dupa ce ajunge acolo decizi de incetare a CIM) si va programeaza cand sa va duceti sa luati carnetul de munca.
Demisie!
georgika
Buna ziua,
as avea s eu nevoie de putina indrumare..niste rasp ,va rog :)
Astazi`13-09-2010` mi-am dat demisia ,mai tarziu,am sunat la firma sa ma ... (vezi toată discuția)