Mi-am dat demisia de la actualul loc de munca cu mentiunea ca voi respecta perioada de preaviz de 15 zile mentionata in contract. Maine va fi ultima zi de lucru aici. Doamna de la resurse umane cu care am vorbit mi-a spus ca va dura cam o luna jumatate pana sa imi elibereze cartea de munca de la ITM deoarece este f aglomerat acolo. De aceea m-a sfatuit ca la noul loc de munca sa dau o declaratie pe propria raspundere in care sa precizez ca am in curs de inchidere cartea de munca. Este suficienta aceasta declaratie? Cand ar trebui sa primesc decizia de incetare a contractului de munca? Tot peste o luna jumatate? In conditiile acestea nu am cum sa dovedesc la noul loc de munca faptul ca am incheiat toate socotelile. Poate doar cu nota de lichidare, dar stiu ca aceasta nu are nicio valoare juridica, este doar un acord intern. Ce alte acte ar trebui sa primesc de aici?
Cu scuzele de rigoare... "Decizia de incetarea a c.i.m. se depune la ITM in termen de 5 zile de la data emiterii" se refera la emiterea carui act? Este prima data cand imi dau demisia si de aceea nu stiu cum se procedeaza exact. Este vreo problema daca primesc cartea de munca cu intarziere?
Inchidere carte de munca
kpac
Buna ziua. As avea si eu cateva intrebari. Mi-am dat demisia de la vechiul loc de munca cu data de 1 octombrie, fara a fi nevoie sa stau in preaviz. Mi s-a dat ... (vezi toată discuția)