avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 631 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... inchidere carte de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

inchidere carte de munca

Buna ziua. As avea si eu cateva intrebari. Mi-am dat demisia de la vechiul loc de munca cu data de 1 octombrie, fara a fi nevoie sa stau in preaviz. Mi s-a dat o fisa de lichidare pe care trebuie sa o semneze cei din departamentele mentionate pe fisa. Este conditionata inchiderea cartii de munca de fisa de lichidare? In cat timp pot gasi cartea de munca la ITM ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 16:04, 5 Octombrie 2009
1. Carnetul de munca il puteti lua oricand de la ITM, pe baza cartii de identitate.
2. Nota de lichidare va foloseste in primul rand dvs., arata datoriile dvs. fata de firma.
3. Nu exista legatura intre semnarea notei de lichidare si eliberarea carnetului de munca.
Deci pana imi rezolv fisa de lichidare, angajatorul ar trebui sa imi inchida cartea de munca. Exista vreun termen legal cu privire la timpul inchiderii cartii de munca ?
1. Angajatorul are termen 5 zile sa duca decizia de incetare a CIM la ITM.
2. Mergeti la ITM sa va spuna cand puteti lua carnetul de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nota de lichidare camelia_precup camelia_precup in cat timp e obligat fostul meu angajator sa mi dea nota de lichidare?am fost in concediu de crestere copil si nu mai am de luat bani de la ei......mi am ... (vezi toată discuția)
Solicitare carnet de munca impact impact Buna seara , Am si eu o intrebare . Am fost angajata unei institutii pana in data de 2 mai 2009 , cand societatea a efectuat desfacerea contractului ... (vezi toată discuția)
Refuz semnare fisa de lichidare = nu se elibereaza cartea de munca ? BadilaR BadilaR Buna ziua Ma confrunt cu urmatoarea situatie : mi-am dat demisia de la actualul loc de munca am respectat perioada de preaviz ceruta de lege , mi-am facut ... (vezi toată discuția)