avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 549 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... 112
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

112

la sesizarea serviciului de urgenta112, exista riscul de a m-i se afla numele de catrereclamat?
Cel mai recent răspuns: bobi1968 , utilizator 20:06, 23 Februarie 2015
Nu exista un astfel de risc.
Din pacate nu se respecta aceste reguli, eu am fost nevoit sa fac o reclamatie prin serviciul 112 . Echipajul trimis la fata locului mi-a divulgat identitatea celor cararora le-am facut reclamatia!
Ultima modificare: Luni, 23 Februarie 2015
bobi1968, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Politisti romani care sfideaza problemele cetatenilor viorel38 viorel38 Am avut o experianta absolut neplacuta cu Politia Romana, si am ramas cu un gust amar … Un individ din blocul vecin, tinea probabil ceva chef si avea ... (vezi toată discuția)
Problema cu angajatorul ContSters205948 ContSters205948 AM primit un raspuns de la ITM ca am facut o sesizare prin E-MAIL,dar angajatorul vrea sa ma dea afara si mia zis sa ii demostrez ca nu sint eu.TRIMIT prin ... (vezi toată discuția)
Ci retinut de controlori ratb sammy44 sammy44 Fiica mea de 17 ani a circulat fara bilet intr-un mijloc de transport , fiind surprinsa de catre controlori RATB care i-au cerut CI pt a scrie procesul verbal ... (vezi toată discuția)