avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1152 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 202. Sesiune practică cu Adrian Bența

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deducere cheltuieli infiintare PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deducere cheltuieli infiintare PFA

Se pot deduce cheltuielile pentru infiintarea PFA (taxa cazier fiscal, verificare disponibilitate si rezervare denumire firma, inmatriculare in RC)? Am facturi pentru ele, insa cum le inregistrez in RJIP, avand in vedere ca dateaza dinainte de inceperea activitatii firmei? Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Vlajoaga Robert Mihai PFA , Consultant fiscal 17:40, 27 Februarie 2015
da
Se inregistreaza la data infiintarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Infiintare societate cospinel cospinel Pentru o ferma legumicola cu doi asociati persoane fizice ce forma de organizare ar fi mai indicata(srl,pf,snc,etc)? si de ce ? (vezi toată discuția)
Taxe registru pfa laura.s laura.s Cam la cat se ridica taxele de registru pt infiintare PFA Pe site-ul onrc nu am gasit... (vezi toată discuția)
Contabilitate pfa smioana smioana Buna ziua, Anul trecut am infiintat un PFA in luna ianuarie care are ca obiect de activitate \"Alte transporturi terestre de calatori\". Acum a venit timpul ... (vezi toată discuția)