avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 792 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Supliment alocatie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Supliment alocatie

am 3 copii ( 4ani, 1 an jumate si 2 luni ). Pentru cel de-al doilea copil inca beneficiez de indemnizatie pana la 2 ani. Stiu ca am dreptul sa beneficiez de aceasta indemnizatie si pentru cel de-al 3-lea copil de cand implimeste al 2-lea copil 2 ani. Intre timp mi s-a spus sa fac o cerere pentru un supliment. Intrebarea mea este: Ce valoare are acest supliment? Ce suma de bani voi primi? Multumesc
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:22, 28 Februarie 2015
1. Pe perioada de la data nasetrii celui de al treile copil si pana al doilea copil implineste 2 ani veti mai primi, pe langa indemnizatia pentru CCC2, inca 600 lei lunar.

2. Depuneti cerere la Primarie, insitita de o copie dupa certificatul de nastere a celui de al treilea copil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent insertie si cei 600 lei pentru suprapunere ccc mihaelarizea2005 mihaelarizea2005 BUNA ZIUA! Eu ma aflu in CCC pentru al doilea copil nascut pe 17 iunie 2011, iar primul copil l-am nascut pe 8 februarie 2010, de aici rezulta o suprapunere ... (vezi toată discuția)
Indemnizaþie pentru creºterea celui de al doilea copil - mamã elevã hidechel hidechel Buna , sunt eleva si beneficiez de indemnizatie 600+200 iar acum sunt la a doua sarcina si urmeaza sa nasc cu 2 luni inainte sa treaca cei 2 ani de la prima ... (vezi toată discuția)
Informatii ccc1 suprapus cu ccc2 cutza4 cutza4 Bunza ziua,as dori sa ma lamuriti intr-o situatie.Acum sunt in CCC,copilul urmand sa faca 2 ani in 29.12.2016.Am aflat ca sunt insarcinata si al doilea copil ... (vezi toată discuția)