avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Cum pot verifica un atestat?
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Cum pot verifica un atestat?

Buna ziua,

Cum as putea verifica autenticitatea unui atestat? Doresc sa efectuez o testare poligraf, insa nu sunt convinsa daca persoana respectiva (o doamna psiholog/psihoterapeut) este, intr-adevar, atestata pentru asa ceva. Am doar numarul atestatului, si presupusa data la care a fost eliberat.
Cum pot proceda? Cui ma pot adresa, si in ce maniera? De asemenea, exista vreo taxa asociata cu acest tip de informatie?

P.S. Nu cred ca am ales bine categoria acestei intrebari, asadar rog un moderator sa o mute unde va crede de cuviinta.

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: ElisaDiRivombrosa , utilizator 17:26, 25 Februarie 2015
Registrul unic al psihologilor cu drept de libera practica poate fi gasit pe [ link extern ]

Atentie ca sunt si psihologi care practica fara a fi inscrisi in acest registru.

Este esential sa aveti incredere in psiholog/psihoterapeut, asa ca daca nu aveti incredere in ea, mai bine cautati alt psiholog, nu va trebuie alt motiv sa renuntati la serviciile ei.

Testul poligraf nu are valoare de proba in drept penal, acuzarea se foloseste de el doar cand ii convine, si il neaga cand nu-i convine. Testul poligraf nu are nici validitate, nici incredere, fiind considerat o procedura pseudostiintifica de Academia Nationala de Stiinte a SUA.
Va multumesc foarte multe. Am verificat numarul atestatului, si intr-adevar dumneaei este psiholog certificat in psihologie judiciara!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Test poligraf - obligativitate LauraPaler LauraPaler Buna ziua, exista lege care te poate obliga sa faci testul poligraf, daca o persoana nu este de acord? (vezi toată discuția)
Test poligraf - erori dimex dimex Buna ziua , am o intrebare , testul poligradf poate da erori? si in ce situatie? daca un om este terorizat zilnic de o situatie urita, credeti ca asta poate ... (vezi toată discuția)
Testarea poligraf.când rezultatul este irelevant? Florin111 Florin111 Buna ziua , As vrea sa stiu ce afectiuni(boli ) fac testul poligraf irelevant .De exemplu aritmie cardiaca sau tensiune mare sau oscilanta .Va multumesc ... (vezi toată discuția)