avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Contabilitate PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Contabilitate PFA

Bună ziua,

Deţin un PFA pe servicii de consultanţă de afaceri 7022 CAEN şi am câteva întrebări dacă se poate:

1. Cheltuielile de protocol: Cât este suma deductibilă pe care o pot lua în considerare? Există un mod de calcul?

2. Cheltuielile cu benzina? Am călătorit mult prin ţară? Sunt deductibile toate? Fiecare bon?

Mulţumesc mult de răspuns!
Cel mai recent răspuns: george-neagu , moderator 10:41, 26 Februarie 2015
Va puteti documenta citind precizarile de la art. 48 cod fiscal si cele de la normele de aplicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile inregistrate de srl horace2009 horace2009 Buna ziua, doresc informatii cu privire la cuantumul si tipurile de cheltuieli deductibile pe care le poate face o societate comerciala avand cod CAEN 7022 ... (vezi toată discuția)
Am doua nelamuriri: este valabila legea deductibilitatii limitate a unei polite de asigurare private si daca fac o activitate indepedenta argasman argasman Buna ziua, Am un PFA cu codul CAEN principal: 6202, Activitati de consultanta in tehnologia informatiei, pe langa acesta mai am auxiliar adaugate si codurile ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibile la pfa, i.i. sub_bass2002 sub_bass2002 Buna. Imi poate sa spune cineva care sunt cheltuielile deductibila la un pfa? (cod caen 4789 comert cu amanuntul prin standuri, chioscuri..). Daca ma duc in ... (vezi toată discuția)