avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 690 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... In caz de refuz al extradarii , ma vor judeca in stare ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

In caz de refuz al extradarii , ma vor judeca in stare de libertate?

Buna ziua ,

Stiti cumva ,daca refuz extradarea din UK , ma vor judeca in stare de liibertate ?
Sint sanse ?

Multumesc
Cel mai recent răspuns: tgeorgescu , utilizator 20:53, 24 Februarie 2015
Nu cunosc ce prevede legea din tara din Marea Britanie in care va aflati, dar stiu ca acolo sunt mai multe tari, cu legi diferite.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mandat european de arestare amaama amaama Buna ziua , Cunoasteti motive pentru care a fost refuzata extradarea din UK ? Va multumesc (vezi toată discuția)
Extradare din marea britanie in baza unui mea, sentinta cu executare de 4 ani din 2008 CC2 CC2 Buna seara, Am rugamintea sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in cazul in care urmeaza sa fiu extradat din Marea Britanie in baza unui Mandat European de ... (vezi toată discuția)
Executarea sentintei pe teritoriul altei tari Mihai293 Mihai293 Buna ziua. Pe 13/09/2017 am fost condamnat in Romania la 1 (un) an si 4 (patru) luni cu executare pe Legea 143/2000 art.2 al.1, dupa recursul celor ... (vezi toată discuția)