avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Radiere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Radiere punct de lucru

Buna ziua,

Se poate radia un punct de lucru unde nu se desfasoara de societate nicio activitate (de catre socieatea care il detine) insa acolo se construieste un viitor sediu (de catre o alta societate- antreprenor), având în vedere prevederile art. 74 alin. 3 si 4 din C. Proc. Fiscala ?

Multumesc anticipat,
Cel mai recent răspuns: ionutt , utilizator 18:20, 24 Februarie 2015
Buna ziua,

Pai daca nu se mai desfasoara activitati, nu mai e practic un punct de lucru asa ca e chiar indicat sa il radiati. Nu cred ca pe cei de la Registru sau de la Finante ii intereseaza ca se construieste altceva acum in acel spatiu.

Succes,
Asa am zis si eu, dar cu vedeti raportat la prevederile de mai jos? (din C.P.Fisc.)

Art. 74 Declararea filialelor şi sediilor secundare

(1) Contribuabilii au obligaţia de a declara organului fiscal competent din subordinea Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală, în termen de 30 de zile, înfiinţarea de sedii secundare.

(4) Prin sediu secundar se înțelege și un șantier de construcții, un proiect de construcție, ansamblu sau montaj ori activități de supervizare legate de acestea, numai dacă șantierul, proiectul sau activitățile durează mai mult de 6 luni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sediu secundar raluca.raluca20 raluca.raluca20 Conform art. 74 alin 4 din C.pr.fisc. (4)Prin sediu secundar se înţelege şi un şantier de construcţii, un proiect de construcţie, ansamblu sau montaj ori ... (vezi toată discuția)
Declararea santierelor ca sedii permanente viorica stroe viorica stroe conform normelor metodologice de apicarea aoug 58/2010 la art. 8 alin. 3 se precizeaza ca \" un sediu permanent presupune un santier de constructii, un proiect ... (vezi toată discuția)
Schimbare sediu social adytz_1979 adytz_1979 Buna ziua, Cine ma poate ajuta cu informatiile necesare si pasii de urmat pentru schimbarea sediului social al unui SRL.Momentan am contract de asistenta ... (vezi toată discuția)