avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 893 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren nerevendicat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren nerevendicat

Buna seara, problema sta in felul urmator:

Tatal meu impreuna cu 4 frati sunt mostenitori pe un teren dupa tatal lor pe 4 Hecatare de pamant , avand registru agricol al primariei din comuna.

Cind au fost facute titlurile de proprietate au fost gresite in sensul ca, o parte din teren apare pe titlu in alta parte decat unde trebuie si unde il folosesc ei acum.

Au fost facute din 2007 pana in prezent in jur de 6 cereri pentru modificare titlul conform cu registru agrigol . In 2014 a primit un raspuns care suna cam asa.

La solicitarea dvs xyz cu nr bdr , va comunicam ca acest lucru nu este posibil pana cand legea 165/2013 nu va fi definitivata.

Ce se poate face>???? #-o

Alte discuții în legătură

Lipsa teren agricol.... pe hartie nicoleta12. nicoleta12. Buna ziua! Tatal meu a decedat cu f putin timp in urma si nemaiavand cine lucra terenul agricol, am vrut sa-l dam in arenda. De aici incep problemele. Exista ... (vezi toată discuția)
Acte teren agricol: succesiune sau uzucapiune? danimik danimik In 1991 tatal meu, fratele lui si verisoara lor au facut cerere (individual) la primaria din localitate pentru retrocedarea a 12 ha de teren agricol care au ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. am si eu o intrebare. msbml msbml Buna ziua. Am si eu o intrebare.Tatal meu impreuna cu fratele lui au mostenit niste parcele de pamant de la bunicul care au fost impartite intre cei doi ... (vezi toată discuția)