avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Agent de munca temporara
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Agent de munca temporara

Buna seara!
Am inaintat spre Camera de Comert documentele necesare pentru a infiinta o societate cu raspundere limitata avand codul CAEN principal 7810, indrumat fiind de directorul filialei Camerei de Comert si Industrie. Acesta nu a pomenit de o anume autorizatie acordata de Ministerul Muncii si Solidaritatii Sociale pe care o primesti destul de greu si pe care o obtii cu o suma maricica de bani, insa astazi uitandu-ma pe internet am observat acest detaliu. Pot sa fac contracte de munca temporara fara aceasta autorizatie si daca nu, ce ma sfatuiti sa fac? Actele sunt deja depuse la Camera de Comert.
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 07:26, 25 Februarie 2015
Nu puteti intocmi contracte de munca temporara, intrucat nu aveti autorizatie ca agent de munca temporara.

Vedeti si celalalt topic deschis de dvs referitor la autorizare si codul CAEN:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Informatii pfa roxroxiroxa roxroxiroxa AM UN PFA CU COD CAEN 7022 SI NU PREA STIU CARE SUNT CHELTUIELILE DEDUCTIBILE PENTRU ACEASTA ACTIVITATE. SPRE EXEMPLU AM CITIT PE UNELE FORUMURI CA ... (vezi toată discuția)
Absolvent facultate de limbi moderne aplicate - cum obþin autorizaþia? cristina_roxana_popescu89 cristina_roxana_popescu89 Buna ziua, Eu tocmai am terminat facultatea de Limbi Moderne Aplicate, in Timisoara, iar acum imi caut un loc de munca, dar nu stiu ce ar trebui sa fac sau ... (vezi toată discuția)
Pasi ce trebuie urmati pentru e101 macul rosu macul rosu AM NEVOIE DE AJUTOR .NMENI NU MA AJUTA SA IMI SPUNA CE PASI TREBUIE SA URMEZ PENTRU A OBTINE FORMULERELE E101 PENTRU CATIVA MUNCITORI PLECATI IN GERMANIA PE ... (vezi toată discuția)