avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1238 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurari auto
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurari auto

Buna ziua,as putea platii o asigurare in Romania pentru o mașină înmatriculata in Italia cu proprietar italian fara rezidenta in Romania,pe numele altei persoane,alta decât proprietarul sau vreo ruda?
Cel mai recent răspuns: Constantin Popovici , Consultant asigurari 12:35, 26 Februarie 2015
Da, o puteti plati, adica puteti vira banii pt. polita unei firme de asigurari din strainatate, preferabil una italiana.
Firmele de asigurari care opereaza pe piata asigurarilor auto din Romania nu asigura decat autoturisme inmatriculate in Romania.
Este un caz, o societate care incheie asigurare rca pt. autoturisme inmatriculate in Bulgaria... dar la niste tarife....
Am niste amici italieni care au afaceri in Romania si toti si-au inmatriculat autoturismele in Romania, le convine, pretul rca-ului este si de zece ori mai mic aici. E vorba de euro5
Nu va surade ideea?
cornelbuftea a scris:

Buna ziua,as putea platii o asigurare in Romania pentru o mașină înmatriculata in Italia cu proprietar italian fara rezidenta in Romania,pe numele altei persoane,alta decât proprietarul sau vreo ruda?


Ce tip de asigurare ?
Romaneasca nu puteti face decat in vederea inmatricularii .


~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident in romania- asigurare fãcutã pe un nume divers de proprietar AndronacheIonica AndronacheIonica Buna seara, Ma numesc Andronache Ionică, cetățean roman cu rezidenta în Italia. În noaptea de 11 iunie în Sebeș am fost tamponat în spate ... (vezi toată discuția)
Rca incheiat in romania pentru o masina inmatriculata in italia. inselaciune sau raspundere civila delictuala? alex_007 alex_007 Buna ziua, Am si eu o speta mai ciudata şi mi-ar prinde bine cateva sfaturi. O persoana incheie un rca in romania pentru o masina inmatriculata in italia. ... (vezi toată discuția)
Autoturism strain cu asigurare romaneasca? manole silviu manole silviu Este valabila o asigurare facuta in Romania pentru un autoturism inmatriculat in Austria? (vezi toată discuția)