avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Import utilaje second hand
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Import utilaje second hand

Care ar fi codul CAEN potrivit pentru activitatea de comercializare din import de masini si utilaje agricole folosite pentru un srl? Ce declaratii se depun , daca se datoreaza taxe speciale de ex. de mediu sau alte pentru ca utilajele nu sunt noi?
Cel mai recent răspuns: Komkao Consulting , Consultant protectia mediului 15:49, 25 Februarie 2015
Codul CAEN este 4661 comert cu ridicata al maşinilor agricole, echipamentelor şi furniturilor, eventual si 4662 comert cu ridicata al maşinilor-unelte.
Declaratii la fondul pentru mediu nu trebuie sa depuneti decat daca aceste utilaje vin pe paleti sau sunt ambalate in vreun fel.
Daca utilajele vin cu acumulator tip auto sau alt tip de acumulator (montat pe utilaj) trebuie sa va inregistrati la ANPM ca introduceti pe piata acumulatori si sa faceti ulterior dovada gestionarii acestor acumulatori.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie de un caen pentru... Daniela Camelia Nicolae Daniela Camelia Nicolae Va rog mult sa ma ajutati: -o societate aduce din China niste masini de mabalat si paletat-pentru industrie si vrea sa le revanda aici.Nu stiu la ce CAEN s-ar ... (vezi toată discuția)
Import produse anglia si germania scandisk scandisk Buna ziua, Doresc sa inregistrez o societate prin care sa fac import din doua tari. In primul rand doresc sa import haine pentru copii si bebelusi din ... (vezi toată discuția)
Infiintare firma marinb marinb Buna ziua! Doresc sa-mi infiintez o firma si vreau sa va intreb daca sediul social poate fi in Bucuresti, iar punctul de lucru intr-un sat din judetul ... (vezi toată discuția)