Buna ziua
detin o flota de mai multe terminale la un furnizor de comunicatii electronice in baza unui contract multianual. Din flota pe care o detinem inregistrata la acest furnizor doresc sa renunt la aproape jumatate din ele, dar furnizorul ma obliga sa platesc penalitati pentru ca nu inchei perioada prestabilita. Nu am beneficiat de niciun aparat nou sau de instalari noi. Puteti sa imi spuneti care este Legislatia care mi se aplica? Sunt aparat de catre ANCOM sau trebuie sa ma judec cu acesta ca intre persoane juridice? Obiectul nostru de activitate nu este din sfera serviciilor, in domeniul comunicatiilor nu suntem ambii profesionisti
pentru ca nu pot edita subiectul fac precizarea: comunicatii electronice (sau telecom), atat voce cat si date. Sper sa se inteleaga. Practic ma intereseaza daca materia civila generala se aplica, daca ceva din dreptul comercial sau, fiind contract de adeziune, daca sunt protejat de legi speciale ca cele ale ANCOM. Banuiesc ca ANPC nu are ce cauta aici, fiind persoana juridica... sau are?