avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 468 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... Protectia fata de furnizorii telecom in privinta ...
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

Protectia fata de furnizorii telecom in privinta obligativitatii respectarii contractului

Buna ziua
detin o flota de mai multe terminale la un furnizor de comunicatii electronice in baza unui contract multianual. Din flota pe care o detinem inregistrata la acest furnizor doresc sa renunt la aproape jumatate din ele, dar furnizorul ma obliga sa platesc penalitati pentru ca nu inchei perioada prestabilita. Nu am beneficiat de niciun aparat nou sau de instalari noi. Puteti sa imi spuneti care este Legislatia care mi se aplica? Sunt aparat de catre ANCOM sau trebuie sa ma judec cu acesta ca intre persoane juridice? Obiectul nostru de activitate nu este din sfera serviciilor, in domeniul comunicatiilor nu suntem ambii profesionisti
Cel mai recent răspuns: Bogdanra , utilizator 20:03, 25 Februarie 2015
pentru ca nu pot edita subiectul fac precizarea: comunicatii electronice (sau telecom), atat voce cat si date. Sper sa se inteleaga. Practic ma intereseaza daca materia civila generala se aplica, daca ceva din dreptul comercial sau, fiind contract de adeziune, daca sunt protejat de legi speciale ca cele ale ANCOM. Banuiesc ca ANPC nu are ce cauta aici, fiind persoana juridica... sau are?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, recent am vazut o decizie sau un ordin prin care pfa/ii ... Curios26 Curios26 Buna ziua, recent am vazut o decizie sau un ordin prin care pfa/II trebuiesc considerate ca si consumatori la reclamatii pentru ancp. Ma poate ajuta cineva ... (vezi toată discuția)
Restituire taxa de mentenanta - televiziune, telefonie gnicolae gnicolae http://www.romanialibera.ro/bani-afaceri/companii/rcs-rds-amendata-cu-300-000-de-lei-199764.html RCS & RDS a fost amendată de Autoritatea Naţională pentru ... (vezi toată discuția)
Notiunea de "consumator" - cat de actuala este si cat de mult ne foloseste? ContSters20980 ContSters20980 Dupa cum se stie, \"consumatorul\" este definit de lege ca \"[i]orice [u]persoană fizică [/u]sau [u]grup de persoane fizice[/u] constituite în asociaţii, ... (vezi toată discuția)