avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 306 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... care este leagea in vigoare aplicabila si temeiul de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

care este leagea in vigoare aplicabila si temeiul de drept?

Pe scurt.....S-a produs un accident de circulatie in iulie 2013. In faza de urmarire penala, in august 2013, partile se impaca. In ianuarie 2013 spitalul unde a fost internata victima da in judecata faptuitoarea accidentului pentru plata cheltuielilor de spitalizare. Instanta intreaba unitatea snaitara care este TEMEIUL DE DREPT INCIDENT prin raportare la data accidentului SI LEGEA IN VIHOARE APLICABILA? HELP

Alte discuții în legătură

Victima unui accident rutier, obligata sa plateasca spitalizarea desi este asigurata geolivbv geolivbv Buna ziua, Am si eu o nelamurire. Anul trecut, in luna august, am avut un accident auto. Pe scurt: un sofer baut a taiat o curba si a intrat in masina ... (vezi toată discuția)
Despagubiri vatamare corporala rca Gabriel1337 Gabriel1337 Buna ziua! Vineri seara am lovit pe trecerea de pietoni o doamna in varsta, accidentand-o pe aceasta si fiind nevoie de spitalizare. Culpa accidentului este ... (vezi toată discuția)
Victima unui accident rutier cu autor necunoscut isi plateste spitalizarea?! alina_25 alina_25 Mergand cu autobuzul am dat pste o persoana care mi-a zis ca a avbut un accident de masina in urma caruia sa ales cu un pcioor fracturat . cand s-a dus la ... (vezi toată discuția)