avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1055 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... asigurari
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

asigurari

buna ziua,
Am o firma care nu are nici un angajat.Asociatul meu a incheiat asigurari fictive catre o societate de asigurari la care lucreaza.Am anuntat acea soc. ca nu exista nici un angajat si ca nu sunt de acord cu aceste ilegalitati.CE pot face mai mult?
Cel mai recent răspuns: nucu$ , utilizator 23:07, 16 Iunie 2009
Despre ce asigurari este vorba?
suj a scris:

.Asociatul meu a incheiat asigurari fictive catre o societate de asigurari la care lucreaza.

Asigurarile privind bunurile firmei (cladire,dotari,bunuri casabile,stoc de marfa, casco si RCA autoturisme) se pot face chiar daca firma nu are angajati, cu conditia de a exista documente de proprietate, sau inchiriere/comodat si bineinteles, sa se plateasca primele de asigurare.Ce fel de asociati sunteti?Cine are mandat de administrator?Cum ati stabilit , in contractul de asociere (actul constitutiv) , modul in care se iau deciziile si mai ales modul de rezolvare al lipsei de acord?
Inainte de a ajunge sa cereti sfaturi i, de ce mai tineti aceasta firma daca s-a ajuns la un asemenea dezacord?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata asigurarii de catre comodatar korallya korallya Buna ziua, Va rog daca ma puteti lamuri si pe mine cu privire la un aspect. O persoana fizica comodeaza un autoturism unei societati comerciale. Cheltuielile ... (vezi toată discuția)
Pot fi emise 2 rca pentru acelesi autoturism? MONA PARASCHIVU MONA PARASCHIVU Buna ziua .Am semnat un contract de novatie in anul 2009 prin care am preluat ratele la un autoturism si am devenit utilizator cesionar.In luna decembrie 2009 ... (vezi toată discuția)
Accident rutier andreeey4ever andreeey4ever buna seara!va rog sa ma lamuriti si pe mine unde pot sa cer despagubiri in cazul in care un membru al familiei a murit intr-un accident rutier in timp ce venea ... (vezi toată discuția)