avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA TVA marfuri in stoc dupa inregistrare in scop de TVA
Discuție deschisă în Taxa pe Valoarea Adaugată - TVA

TVA marfuri in stoc dupa inregistrare in scop de TVA

Buna ziua. am deschis un srl, neplatitor de tva din Octombrie 2014. In Ianuarie anul acedta am deschis si un punct de lucru am achizitionat marfa in valuare de 3.000 de lei si am inregistrato in nir cu tva-ul inclus in pret. Intrebarea mea este dupa ce voi depunde dosarul de tva si voi deveni platitor de tva eu la marfa achizitionata voi adauga alt tva pe langa pretul de intrare cu tot cu tva?
Ex: eu pe marfa am platit 2280+720 TVA Total 3000
In NIR este tva-ul adaugat in pret.
Dupa ce voi deveni platitor de tva si vand marfa mai adaug o data
tva-ul?
Cel mai recent răspuns: manoliuadrian , utilizator 13:45, 25 Februarie 2015
Va trebuie un contabil
Am contabil dar pe mine ma intereseaza daca adaug sau nu tva-ul

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum cumpar de la un crescator? ancalacusta ancalacusta Cum poate achizitiona o firma un produs, lana, de exemplu, de la un crescator de oi pentru a fi totul perfect legal? Ma intereseaza daca acest crescator ... (vezi toată discuția)
Completare nir la neplatitori tva vioviod vioviod Cum completez NIR-ul daca sunt neplatitor de Tva, iar furnizorul este platitor ( fireste factura lui are TVA)? La coloana 4 (pret unitar furnizor) adaug ... (vezi toată discuția)
Receptii marfa h3rcky h3rcky Buna ziua, Am o firma neplatitoare de TVA, dar am facut receptiile la marfa achizitionata pentru revanzare pe modele de NIR cu TVA, evidentiind in calcul si ... (vezi toată discuția)