avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 903 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... acte necesare cadastru
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

acte necesare cadastru

mama si fratele sau au deschis succesiunea dupa parinti in 2001 pe baza titlului de propritate existent,obtinand fiecare cate un certificat de mostenitor- demersurile fiind derulate pin notariat,prin partaj voluntar;
acum mama a mers la un ing.cadastrist ptr.efectuarea cadastrului,dar acesta i-a spus ca certificatul de mostenitor nu are nici o valoare,ca trebuie i titlul de proprietate;
eu nu am mai gasit titlul de propreietate, nu stiu unde s-a ratacit;ce este de facut in acest caz?
Cel mai recent răspuns: simo_v , utilizator 16:53, 25 Februarie 2015
La biroul notarial care a efectuat succesiunea veți găsi și titlul de proprietate. Solicitați o copie autentificată.
intrebarea este:mai este nevoie de titlul de proprietate daca s-a facut partaj voluntar inscris in cartea funciara,existand certificat de mostenitor?
Da, este nevoie de toate actele pe baza caruia s-a facut partajul si care sunt mentionate in partaj

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma unui contract de partaj voluntar autentificat la notariat, ... petrutdatcu petrutdatcu In urma unui contract de partaj voluntar autentificat la notariat, am dobandit un teren extravilan. Partajul s-a facut in baza a patru titluri de proprietate ... (vezi toată discuția)
Anulare tranzactie Statescu Statescu Buna ziua! Dupa decesul tatalui meu raman 3 mostenitori :mama mea, fratele meu si eu. La momentul intocmirii certificatului de mostenitor eu am renuntat la ... (vezi toată discuția)
Vanzare fara documentatie cadastrala simona_vlad simona_vlad Am in fata un contract de vanzare cumparare cu incheiere de autentificare datat [b]decembrie 2010[/b]. Pina aici nimic anormal. Cu acest act cumparatorii ... (vezi toată discuția)